Cégtörténet

2022. június 28.

Az ÉMI kiadja a "NADIR, NUPI NADIR GAS és NUPI FOGNATURE polietilén csövek, ELOFIT polietilén elektrofúziós, tompahegesztett és átmeneti idomok, és a csövekből és idomokból összeállított rendszerek" Nemzeti Műszaki Értékelését (NMÉ), melyben a gyártó meghatalmazott képviselője az ECORPS Kft.

2021. június

A cég ECORPS Kft. néven működik tovább. A névváltozáson kívül minden korábbi cégadat (pl. adószám, cégjegyzékszám, székhely, tulajdonos, ügyvezető, munkatársak, tevékenységek, képviselt gyártók: HÜRNER, NUPI, Bänninger,...) változatlan marad.

Megnyílik a budapesti iroda és raktár a XVII. kerületben, az Összekötő utca 10. szám alatt.

2021. május

A befektetői elképzelés a cégek közötti szoros, egymást támogató üzleti együttműködésre módosul.

2021. január

Az R.B.G Kft. befektetési szándékkal megállapodást köt a céggel, melyben vállalja a kivitelezési üzletág tevékenységének támogatását és részt vesz a HÜRNER gépek forgalmazásában.

2020 december 22.

Illés Gábor megvásárolja az akkor már alig működő reklámcéget az utolsó alapító tulajdonostól és új tevékenységekkel – szerelvények kereskedelme, gépkereskedelem, építőipari kivitelezés,… - és elhivatott munkatársakkal tölti meg. Elkezdődik a műanyag csőidomok és hegesztőgépek kereskedelme, valamint a csővezeték építés.
Valamennyi munkatárs ezt megelőzően is a közműipar kiszolgálásában dolgozott és egyetért a tulajdonos azon céljával, hogy a cégben a kimagaslóan termelő munkatársak az eddigi tapasztalatukhoz képest méltóbb megbecsülést kapjanak.
Ismerje meg a csapatunkat!

2010., alapítás

Néhány fiatal marketinges megalapítja a MONDAY CMS Reklám és Szolgáltató Kft-t.