Regisztráció

Regisztráljon, amiért cserébe a következőket kapja:

Készlet információ - A termékek mellet megjelenik Önnek az ügyviteli rendszerünkben nyilvántartott aktuális szabad készlet.

Árak - A termékek mellett megjelenik az ár.

Kedvezmény - Amennyiben a megrendelését a webáruházban adja le, a rendszerünk automatikusan lefoglalja Önnek a termékeket. Az adatai és a pontos megrendelése a mi közreműködésünk nélkül rögzítődik. Az ebből adódó könnyebbségünket -5% kedvezménnyel jutalmazzuk.

Webáruház extra menü - A belépést követően a Webáruházban új menüpontok jelennek meg, amiket kizárólag regisztrált ügyfeleink tekinthetnek meg (jelenleg Árlista generátor)

E-mail tájékoztatás - A regisztráció során megadott e-mail címére megküldjük a rendelésének visszaigazolását, értesítjük a rendelés állapotáról, valamint az ügyfeleinket érintő fontos változásokról tájékoztatjuk.


Feltételek, adatvédelem:

A regisztráció csak vállalatok, vagy egyéni vállalkozások számára megengedett, azzal a feltétellel, hogy nem rendelkezhetnek határidőn túl lejárt tartozással az ECORPS Kft-nél, vagy szerződéses partnereinél.

Az üzemeltető minden olyan regisztrációt törölhet, amelynél a felhasználó nem adott meg élő, cégbíróságnál bejegyzett adószámot. Amennyiben az oldalra mégis magánszemély regisztrál, úgy az saját felelősséggel adja meg adatait. Az üzemeltető azonnali hatállyal törölheti a használatra nem jogosult, valamint az azzal visszaélő felhasználók regisztrációját.

A felhasználó adatait a belépést követően az oldal jobb felső sarkánál a fogaskerék ikonra, a "Személyes adatok" pontra kattintva tekintheti meg és módosíthatja.


Amennyiben egyetért a feltételekkel és élvezni kívánja a regisztrációval járó előnyöket, töltse ki és küldje be a Regisztráció gombra kattintva az alábbi űrlapot! (A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Ha már regisztrált, kérjük kattintson ide:
Bejelentkezés

Ha ön már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, kattintson ide:
Elfelejtett jelszó pótlása

Személyes adatok
Számlázási adatok
Szállítási adatok
Tevékenységi kör, érdeklődési kör
Több területet is megjelölhet!