HÜRNER WeldTrace APP


Elérhető a HÜRNER fűtőszálas és tompahegesztő rendszerekhez - Gyorsabb, egyszerűbb, biztonságosabb


A HÜRNER WeldTrace APP lehetővé teszi minden hegesztési adat gördülékeny és közvetlen letöltését Bluetooth kapcsolaton keresztül, PDF-ként vagy a HÜRNER DataWork formátumában. Ezáltal a projektekkel és a hegesztett kötésekkel kapcsolatos információk egyszerűen és egyértelműen rögzíthetőek, kezelhetőek és tárolhatóak. Az adatok átvihetőek és lementhetőek mobileszközre, céges szerverre vagy számítógépre. Végeredményként a hegesztési és projekt adatok biztonságban vannak, melyekhez csak Ön férhet hozzá, illetéktelenek nem.


Természetesen nem csak a hegesztési paraméterek vihetőek át. Bármilyen szükséges nyomon követhetőségi adat letölthető, mint a hegesztő azonosító kódja, a munkaszám, kiegészítő adatok, stb., valamint a kötéshez rögzített GPS koordináták. Ez a funkció elérhető mind a HST 300 Print+ 2.0, HST 300 Pricon 2.0 és HCU 300 fűtőszálas hegesztőkhöz, valamint a CNC ECO 2.0 és CNC ECO + 2.0 sorozatok tomphegesztő rendszereihez.

Az alkalmazás egyszerű adatletöltést tesz lehetővé Bluetooth kapcsolaton keresztül, valamint beépített QR kód leolvasásával, a hegesztésről nyomtatott címkéről. A HÜRNER továbbfejlesztett DataWork adatbázis kezelő alkalmazásával együtt Ön bármilyen hegesztési projektet vagy folyamatot nyomon követhet éveken át, mindezt olyan egyszerűen, mint az ABC.


Google Play letöltés