RAJZOLJ BÁTRAN! A KOCKÁTÓL A HÁZIG | 1. kötet



A RAJZOLJ BÁTRAN könyvsorozat 12 SZINTBŐL álló kötetének 1 SZINT-je, mely bemutatja, hogyan lehet eljutni a kocka rajzolásától a ház megtervezéséig.

Madarász-Lang BrigittaMadarász-Lang Brigitta grafikus-rajztanár. 11 éves tanári pályája alatt 850 tanulóval szerettette meg a rajzot és segítette őket a magabiztos alkotás és az ezzel járó kivételes gondolkodás elsajátításában.

Tapasztalatai szerint a jó rajztudással rendelkező ember könnyebben megérti az új dolgokat, így gyorsabban tanul. A megtanultak megjegyzése és hosszútávú alkalmazása is könnyebb számára.

A kiadvány végigrajzolásával egy magasabb szintre juthat bárki, nemcsak a rajz, de az önálló gondolkodás és megértés terén is és természetesen felvételt nyer a következő szintre, ahol a képességeit még tovább fejlesztheti.

Ennek a könyvnek a megvásárlásával beiratkozik egy olyan rajztanfolyamra, ahol nincsenek megbeszélt időpontok, rohanás az órára, teljesítménykényszer és a többi kényelmetlenség.

Ez nem egy munkafüzet, hanem egy olyan hatékony rajztanulási forma, ami nem a tanár időbeosztásától függ, hanem attól, mikor nyitja ki a könyvet és folytatja a feladatokat a rajzoló!

Minden a munkafüzettel eltöltött idő sikerélményt és fejlődést eredményez számára, abban a tempóban, ahogy szeretné.

A rajztudás gyarapodása által okozott pozitív hatások az élete és a környezete további területein is érezhetően megjelennek.

A kiadvány hivatalos oldala: www.brigidraw.hu

A könyv nem igényel szerkesztést,  mindent szabadkézzel és egy grafit ceruza segítségével lehet megoldani. 

335 magyarázó ábra, 83 feladattal.

Minden feladat egy nap anyaga.

A könyv egy féléves rajztanfolyam anyagát tartalmazza.

9 - 99 éves korig.