HÜRNER 500 Manual Hydraulic kézi vezérlésű tompahegesztőgép teljes befogósorozattal 200-500



A HÜRNER Manual Hydraulic

 

Az új WhiteLine generációs Manual hidraulikus tompahegesztő gépek kiváló gyártási minőségükről és bővítésének egyszerűségéről tesz tanúbizonyságot, mivel könnyen kiegészíthetők, hogy hegesztési jegyzőkönyvek generálására is képesek legyenek az SPG 2.0 adatgyűjtő telepítésével.

 

A géphez egy vezérlőegység tartozik, amely egyedülálló, teljesen integrált burkolattal van ellátva, ez tudja védeni a belső alkatrészeket a szennyezősédektől. Az előlapi kezelő panelek is az IP 54 besorolás szerinti védettséggel vannak ellátva (IP 64 kérésre lehetséges).

 

A vezérlő hátulján több hálózati csatlakozót is megtalálunk, beleértve egy olyan aljzatot is amit a kezelő is szabadon használhat. Mind a csővégmaró, mind a hevítőelem a vezérlőegység hátlapján csatlakoztatható, ezért nincs szükség további áramelosztó egységre.

 

A hidraulika vezérlőegysége a gép központi vezérlőpultjaként is szolgál, amellyel a felhasználó elvégzi az összes beállítást és folyamatlépést. Az előlapon található a GT billentyűzet, a folyamatok vezérlésére szolgáló gombok vagy karok, valamint a hevítőelem digitális hőmérséklet-szabályozója és a nagyméretű, könnyen leolvasható nyomásmérő.

 

Minden HÜRNER Manual hidraulikus tompahegesztő gép könnyen kiegészíthető a HÜRNER SPG 2.0 adatgyűjtővel a hegesztési paraméterek megtekintéséhez, felügyeletéhez és rögzítéséhez. Ennek köszönhetően a tompahegesztő gép „Manual + SPG” modellváltozata megfelel a gázszolgáltatók előírásainak, amelyek szerint az adatrögzítés és a jegyzőkönyvezés kötelező, de nem igényelnek automatikus hegesztési folyamatokat.

 

A gép összehúzójának a 4. befogó pofája könnyen eltávolítható 3 csavar meglazításával, olyan hegesztési műveleteknél, ahol a gép elhelyezése kihívást jelent, valamint T idomok vagy más hasonló idomokkal való hegesztési folyamat során. Ez a gépet egy, „rövid” összehúzóvá alakítja, mindössze három befogó pofával.

 

A hevítőelemhez és a csővégmaró szerszámhoz tartozik egy hordozóállvány, ahol biztonságosan lehet őket tárolni, anélkül, hogy aggódni kellene a hő miatt.

 

Minden alkatrészre a HÜRNER gyártói garanciája vonatkozik.

Paraméterek

Anyag PE100, PE80, PP, PVDF
Átmérő (mm) 200, 225, 250, 315, 355, 400, 450, 500
Automata jegyzőkönyvezés nem
Bluetooth nem
Felhasználás csatorna, gáz, ipari, víz
Hegesztési eljárás tompa

Dokumentumok