HÜRNER 500 CNC ECO 2.0 automata jegyzőkönyvezős tompahegesztőgép teljes befogósorozattal 200-500 +Bluetooth



A HÜRNER CNC ECO/ECO+ 2.0

egy kiváló minőségű és tartós, új generációs automata műanyagcső tompahegesztőgép, amit a 2006/42 / EK irányelvnek megfelelően fejlesztettek ki.

A hegesztőgépet egy IP54-es védettséggel rendelkező, teljesen zárt CNC hidraulikus vezérlő egységgel rendelkezik, ami képes akár 220 bar nyomás előállítására is. A teflonnal bevont hevítőtükör és a csővégmaró a hidraulikához és a vezérlőegységhez csatlakozik. Nincs szükség további áramelosztóra.

Ezen túlmenően minden új generációs HÜRNER CNC ECO gép opcionálisan felszerelhető hardveres bemeneti feszültségfigyeléssel, ami magában foglalja a kapcsolódó feszültség naplózását is.
A hegesztési folyamat során a gép a hevítőtükör hőmérsékletének és a hegesztési nyomásoknak a szabályozását az érvényben lévő irányelvek (DVS, UNI, WIS, NEN stb.) előírásai szerint valósítja meg. Természetesen a hegesztés teljes időtartama alatt figyelemmel kísért paramétereket úgy irányítja és ellenőrzi az automata, ahogy a jó minőségű hegesztéshez elengedhetetlen és ezeket elmenti a 10.000 jegyzőkönyv kapacitású memóriájába.

Elsőként egyedülálló a tompahegesztés technológiában, hogy a felhasználói jogosultság ellenőrzése nem támaszkodik vonalkódokra és szkennerre, mint korábban, hanem a rendkívül felhasználóbarát, hibamentes RFID technológia segítségével valósul meg a vezérlőegység számára.
Természetesen a már bevált beviteli eszközök az olvasóceruza és a kézi szkenner továbbra is külön elérhetőek. Valamennyi HÜRNER CNC ECO gép rendelkezik Bluetooth- és USB- kapcsolattal is, amivel a hegesztési jegyzőkönyvek adattárolóra menthetők PDF formátumú rövid-, vagy hosszú jegyzőkönyvként, továbbá HÜRNER DataWork formátumban. Mindezek mellett az új HÜRNER WeldTrace alkalmazás lehetővé teszi a QR-kód beolvasást, és az összes projekt- és hegesztési információ átfogó nyomon követését évekre visszamenőleg.

Kezelőszervek, tartozékok

Hőálló kijelző (alapfelszereltség)

A gép alap modellje egy újgenerációs nagyfelbontású és kibővített hőmérsékelttartományú kijelzővel rendelkezik. Az új GT billentyűzet lehetővé teszi a paraméterek és a nyomonkövetéshez szükséges adatok kényelmes bevitelét.
<b>Hőálló kijelző</b> (alapfelszereltség)

Vezérlő gomb (alapfelszereltség)

A hidraulikus összehúzóra szerelt HÜRNER vezérlő gomb lehetővé teszi a hidraulika mozgatását akkor is, amikor a hegesztő az összehúzó mellett áll. Ez a hidraulikus tápegység és a befogott csövek közötti felesleges járkálást elkerülve kényelmessé teszi a hegesztést.
<b>Vezérlő gomb</b> (alapfelszereltség)

Címkenyomtató és címkék (külön rendelhető tartozék)

Minden varrat helyszíni címkézését valósítja meg az erre kifejlesztett, külön rendelhető címkenyomtató, ami különleges kopásálló műanyag matricákra nyomtatja a hegesztés azonosítására és értékelésére alkalmas adatokat, a varratoknál és idomoknál egyaránt.
<b>Címkenyomtató és címkék</b> (külön rendelhető tartozék)

Paraméterek

Anyag PE100, PE80, PP, PVDF
Átmérő (mm) 200, 225, 250, 315, 355, 400, 450, 500
Automata jegyzőkönyvezés Igen
Bluetooth igen
Felhasználás csatorna, gáz, ipari, víz
Hegesztési eljárás tompa

Dokumentumok