HÜRNER HWT-125 SW Light B tokos hegesztőgép 63-125,fix hőmérséklettel 230VProfesszionális fej feletti hegesztéshez és szűk helyen történő munkavégzéshez, valamint általános műhelyalkalmazásokhoz egyaránt tökéletes szerszám.
Különleges hevítőelemes tokoshegesztő összehúzó gép PE, PP, PVDF, PB csővezetékekhez DN/OD 20*-125 mm mérettartományban.

Az alapkivitel DN/OD 63-125 mm tokos-dugós profilpárokat tartalmaz.
*Külön rendelhető a készülékhez DN/OD 20-50 mm extra tokos-dugós profilpár sorozat.

A HÜRNER gyorsrögzítő rendszerrel a befogó bilincsek egyszerűen cserélhetők.
A talapzat 4 rögzítőcsavar megoldásával egyszerűen eltávolítható az acélvázról, így nehezen elérhető, továbbá fej feletti pozícióban is praktikusan használható a berendezés.

Mind a cső befogása, mind az illesztés és az összehúzók mozgatása ergonómikusan kialakított kézikerekekkel is történhet.
Továbbá a kézikerék könnyen eltávolítható, ezáltal az összehúzó meghajtása elektromos kéziszerszámmal (fúró/akkus csavarhúzó) is egyszerűen kivitelezhető.

Külön említést érdemel a összehúzó hevítőelem tartója. Ez biztosítja a hevítőelem egyszerű behelyezését, valamint biztonságos és gyors eltávolítását, ezáltal megbízható átállást és rendkívül kényelmes használatot biztosít, amelyek egyedülállóak ebben a hegesztőrendszer kategóriában.

Paraméterek

Anyag PE100, PE80, PP, PVDF
Átmérő (mm) 63, 75, 90, 110, 125
Automata jegyzőkönyvezés nem
Bluetooth nem
Felhasználás csatorna, gáz, ipari, víz
Hegesztési eljárás tokos
Hőfokállítás nem

Dokumentumok