HÜRNER 1000 CNC ECO 2.0 automata jegyzőkönyvezős tompahegesztőgép teljes befogósorozattal 630-1000 +Bluetooth



A HÜRNER CNC ECO/ECO+ 2.0

egy kiváló minőségű és tartós, új generációs automata műanyagcső tompahegesztőgép, amit a 2006/42 / EK irányelvnek megfelelően fejlesztettek ki.

A hegesztőgépet egy IP54-es védettséggel rendelkező, teljesen zárt CNC hidraulikus vezérlő egységgel rendelkezik, ami képes akár 220 bar nyomás előállítására is. A teflonnal bevont hevítőtükör és a csővégmaró a hidraulikához és a vezérlőegységhez csatlakozik. Nincs szükség további áramelosztóra.

Ezen túlmenően minden új generációs HÜRNER CNC ECO gép opcionálisan felszerelhető hardveres bemeneti feszültségfigyeléssel, ami magában foglalja a kapcsolódó feszültség naplózását is.
A hegesztési folyamat során a gép a hevítőtükör hőmérsékletének és a hegesztési nyomásoknak a szabályozását az érvényben lévő irányelvek (DVS, UNI, WIS, NEN stb.) előírásai szerint valósítja meg. Természetesen a hegesztés teljes időtartama alatt figyelemmel kísért paramétereket úgy irányítja és ellenőrzi az automata, ahogy a jó minőségű hegesztéshez elengedhetetlen és ezeket elmenti a 10.000 jegyzőkönyv kapacitású memóriájába.

Elsőként egyedülálló a tompahegesztés technológiában, hogy a felhasználói jogosultság ellenőrzése nem támaszkodik vonalkódokra és szkennerre, mint korábban, hanem a rendkívül felhasználóbarát, hibamentes RFID technológia segítségével valósul meg a vezérlőegység számára.
Természetesen a már bevált beviteli eszközök az olvasóceruza és a kézi szkenner továbbra is külön elérhetőek. Valamennyi HÜRNER CNC ECO gép rendelkezik Bluetooth- és USB- kapcsolattal is, amivel a hegesztési jegyzőkönyvek adattárolóra menthetők PDF formátumú rövid-, vagy hosszú jegyzőkönyvként, továbbá HÜRNER DataWork formátumban. Mindezek mellett az új HÜRNER WeldTrace alkalmazás lehetővé teszi a QR-kód beolvasást, és az összes projekt- és hegesztési információ átfogó nyomon követését évekre visszamenőleg.

Kezelőszervek, tartozékok

Hőálló kijelző (alapfelszereltség)

A gép alap modellje egy újgenerációs nagyfelbontású és kibővített hőmérsékelttartományú kijelzővel rendelkezik. Az új GT billentyűzet lehetővé teszi a paraméterek és a nyomonkövetéshez szükséges adatok kényelmes bevitelét.
<b>Hőálló kijelző</b> (alapfelszereltség)

Vezérlő gomb (alapfelszereltség)

A hidraulikus összehúzóra szerelt HÜRNER vezérlő gomb lehetővé teszi a hidraulika mozgatását akkor is, amikor a hegesztő az összehúzó mellett áll. Ez a hidraulikus tápegység és a befogott csövek közötti felesleges járkálást elkerülve kényelmessé teszi a hegesztést.
<b>Vezérlő gomb</b> (alapfelszereltség)

Címkenyomtató és címkék (külön rendelhető tartozék)

Minden varrat helyszíni címkézését valósítja meg az erre kifejlesztett, külön rendelhető címkenyomtató, ami különleges kopásálló műanyag matricákra nyomtatja a hegesztés azonosítására és értékelésére alkalmas adatokat, a varratoknál és idomoknál egyaránt.
<b>Címkenyomtató és címkék</b> (külön rendelhető tartozék)

Paraméterek

Anyag PE100, PE80, PP, PVDF
Átmérő (mm) 630, 710, 800, 900, 1000
Automata jegyzőkönyvezés Igen
Bluetooth igen
Felhasználás csatorna, gáz, ipari, víz
Hegesztési eljárás tompa

Dokumentumok